Συνεργάτες - Χορηγοί

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές, τους συνεργάτες και τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρουν! Πατήστε πάνω στα λογότυπα των χορηγών για να μεταβείτε στην ιστοσελίδα τους.

Χρυσοί Χορηγοί (αναφέρονται αλφαβητικά)

λογότυπο τράπεπας Alpha Bank Για την τράπεζα Alpha Bank, ο άνθρωπος και ο σεβασμός των ανθρωπίνων αξιών αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα, αρχή την οποία υλοποιεί και στην πράξη με το ποικίλο χορηγικό πρόγραμμά της.
Η τράπεζα Alpha Bank, τιμά τις αξίες της Σχολής Σκύλων-Οδηγών “Λάρα” για προαγωγή της ίσης μεταχείρισης, της υποβοήθησης, της αυτόνομης διαβίωσης και της καθολικής πρόσβασης στα κοινά των συμπολιτών μας με προβλήματα όρασης. Προσφέρει με την γενναιόδωρη χορηγία της, επιπλέον της αναγνώρισης του έργου της Σχολής Σκύλων-Οδηγών “Λάρα”, μία σημαντική βοήθεια στην πραγμάτωση του οράματός της για την προσφορά εντελώς δωρεάν ειδικά εκπαιδευμένων Σκύλων-Οδηγών.

Σας ευχαριστούμε!
λογότυπο alphavet Ευχαριστούμε την Alphavet, το κτηνιατρικό διαγνωστικό κέντρο που παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν στους σκύλους - οδηγούς της σχολής "Λάρα"!
λογότυπο ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Το Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος" (www.SNF.org) είναι διεθνής κοινωφελής οργανισμός, που πραγματοποιεί δωρεές στους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού, της παιδείας, της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας. Οι δραστηριότητες του Ιδρύματος έχουν οικουμενικό χαρακτήρα, με έμφαση στην υποστήριξη δράσεων ελληνικού ενδιαφέροντος. Το Ίδρυμα ενισχύει με δωρεές οργανισμούς που επιδεικνύουν αποτελεσματική διοίκηση και σωστή διαχείριση και, συγχρόνως, διαθέτουν τη δυναμική να επιφέρουν αισθητές και διαχρονικές τομές στον χώρο τους. Ενθαρρύνουμε την συνεργασία των δωρεοδόχων του Ιδρύματος και παρακολουθούμε από κοινού την εξέλιξή τους. Το Ίδρυμα, επίσης, στηρίζει ενεργά προγράμματα που συμβάλλουν στην σύμπραξη φορέων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ως αποτελεσματικά μέσα υποστήριξης του κοινού καλού.

Σας ευχαριστούμε!

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: σχετική ανάρτηση δωρεάς

λογότυπο Royal Canin Hellas Για την Royal Canin Hellas, πρωταρχικός σκοπός αποτελεί η Υγιεινή Διατροφή μέσω των πλέον ακριβών διατροφικών λύσεων, προσαρμοσμένων στις συγκεκριμένες ανάγκες της γάτας και του σκύλου. Οι αξίες "Ο Σκύλος και η Γάτα στην Πρώτη θέση" και "Γνώση και Σεβασμός" αποτελούν το σύνολο των ηθικών αρχών της εταιρείας, διέποντας την ανάπτυξη κάθε νέας εφεύρεσης. Η “Royal Canin Hellas”, ενισχύει το έργο της Σχολής, προσφέροντας μάλιστα πλήρη υλικοτεχνική και οικονομική υποστήριξη για την εκπαίδευση του πρώτου Εκπαιδευτή Σκύλων Οδηγών Τυφλών για την Ελλάδα, καθώς και έναν Σκύλο-Οδηγό. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις αρχές της Royal Canin Hellas.

Σας ευχαριστούμε!
λογότυπο Σκλαβενίτη H Ελληνική αλυσίδα supermarket Σκλαβενίτη παρέχει συνεχή οικονομική στήριξη ώστε η Σχολή να συντηρεί την έδρα της!

Σας ευχαριστούμε!

 

Ασημένοι Χορηγοί (αναφέρονται αλφαβητικά)

λογότυπο Barilla Hellas Ευχαριστούμε την Barilla Hellas Α.Ε., μέλος του Ομίλου Barilla, που αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρεία ζυμαρικών στην Ελλάδα.
λογότυπο eyediathlasis Ευχαριστούμε το Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο "diathlasis" που προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στον ασθενή σε όλο το φάσμα των οφθαλμολογικών παθήσεων.
λογότυπο ΕΥ Η ΕΥ κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στο χώρο των ελεγκτικών, φορολογικών, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η βαθιά γνώση και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει συμβάλλουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης στις κεφαλαιαγορές και τις οικονομίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Δημιουργεί ηγετικά στελέχη που συνεργάζονται για να τηρήσουν τις υποσχέσεις της προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Mε τον τρόπο αυτό συμβάλλει σημαντικά στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τους ανθρώπους μας, για τους πελάτες μας και για τις κοινωνίες μας.
λογότυπο εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη Ευχαριστούμε τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, που αποτελούν μια σύγχρονη και δυναμική κοινότητα παιδείας, πολιτισμού και αθλητισμού, αναγνωρισμένη σε όλη την Ελλάδα.
λογότυπο ThreeSixty Ευχαριστούμε το μεσιτικό γραφείο ασφαλίσεων ThreeSixty για την οικονομική και υλικοτεχνική υποστήριξη που μας προσφέρει από την ίδρυση της Σχολής!
λογότυπο Uncle Chronis Εθισμένοι συλλέκτες τατουάζ, ξεκίνησαν την πορεία τους ως Uncle Chronis Tattoo & Body Piercing το 2011, υποκινούμενοι από την ανάγκη έκφρασης μέσω των αρχαιοτάτων τεχνικών του body art. Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους έμπειρους και ικανούς, με αγάπη για την τέχνη του tattoo, του body piercing και του modification, οι οποίοι συνιστούν ένα από τα παλαιότερα και ικανότερα crews του χώρου, με εξειδίκευση στα custom σχέδια, freehand, realistic, cover up, doting tattoos, lettering καθώς και σε ιδιαίτερα projects που αφορούν το body piercing και το modification.

 

Χορηγοί (αναφέρονται αλφαβητικά)

Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου λογότυπο Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου
European Guide-Dog Federation λογότυπο European Guide-Dog Federation
International Guide Dog Federation (IGDF) λογότυπο International Guide Dog Federation
Λογιστικό γραφείο "Κούτας - Κανιαδάκης Ο.Ε." λογιστικό γραφείο Κούτας - Κανιαδάκης ΟΕ
Παντοπωλείο μικρών ζώων "Κροκέτα" Κροκέτα
Εκτροφείο λαμπραντόρ και γκόλντεν ριτρίβερ "M.C. of Palmhill" Labrador Retriever & Golden Retriever Breeders
Opthalmica λογότυπο Opthalmica
Ohhhmydog λογότυπο ohhhmydog
Scuola Nazionale Cani Guida per Ciechi λογότυπο Τοσκάνης
ΣΕΓΑΣ λογότυπο ΣΕΓΑΣ
Saint Laurence College, The Brittish School in Greece λογότυπο Saint Laurence
TopHost λογότυπο εταιρείας tophost
Verein für Blindenführhunde und Mobilitätshilfen - VBM λογότυπο σχολής Verein für Blindenführhunde und Mobilitätshilfen
Virbac Hellas λογότυπο εταιρείας Virbac

Ευχαριστίες

Σας ευχαριστούμε όλους κι όλες που με τη συνεισφορά και την ανιδιοτελή εργασία σας, συμβάλετε στο έργο της σχολής «Λάρα». Για την πραγματοποίηση του ονείρου μας βοήθησαν και βοηθούν αρκετοί φίλοι και φίλες που θα θέλαμε να αναφέρουμε (αλφαβητικά):
  • Τους εθελοντές και τις εθελόντριες της Σχολής “Λάρα“.
  • Την κα Αρκουλάκη Άννα, γραφίστρια, με την πολύτιμη βοήθεια της οποίας δημιουργήθηκε το λογότυπο της σχολής μας.
  • Τον κο Hansjorg Adler, εκπαιδευτή κινητικότητας και προσανατολισμού με σκύλο-οδηγό, πρώην μάνατζερ της σχολής VBM και κριτή της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκύλων-Οδηγών για την υποστήριξη του στην ίδρυση της σχολής «Λάρα».
  • Τους ανθρώπους του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος“, της εταιρείας “Royal Canin Hellas”, της τράπεζας “Alpha Bank” και των Σούπερ Μάρκετ “Σκλαβενίτης“ που επιπλέον των χορηγιών των οργανισμών τους, μας υποστηρίζουν και μας βοηθούν σε κάθε μας βήμα.
  • Μπορείτε να βοηθήσετε

    Σε περίπτωση που θα θέλατε να συνδράμετε στην προσπάθειά μας, μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τις για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε.