Συνεργάτες - Χορηγοί

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες και τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρουνε!

Χρυσοί Χορηγοί

λογότυπο ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Το Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος" (www.SNF.org) είναι διεθνής κοινωφελής οργανισμός, που πραγματοποιεί δωρεές στους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού, της παιδείας, της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας. Οι δραστηριότητες του Ιδρύματος έχουν οικουμενικό χαρακτήρα, με έμφαση στην υποστήριξη δράσεων ελληνικού ενδιαφέροντος. Το Ίδρυμα ενισχύει με δωρεές οργανισμούς που επιδεικνύουν αποτελεσματική διοίκηση και σωστή διαχείριση και, συγχρόνως, διαθέτουν τη δυναμική να επιφέρουν αισθητές και διαχρονικές τομές στον χώρο τους. Ενθαρρύνουμε την συνεργασία των δωρεοδόχων του Ιδρύματος και παρακολουθούμε από κοινού την εξέλιξή τους. Το Ίδρυμα, επίσης, στηρίζει ενεργά προγράμματα που συμβάλλουν στην σύμπραξη φορέων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ως αποτελεσματικά μέσα υποστήριξης του κοινού καλού.

Σας ευχαριστούμε!

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: σχετική ανάρτηση δωρεάς

λογότυπο τράπεπας Alpha Bank Για την τράπεζα Alpha Bank, ο άνθρωπος και ο σεβασμός των ανθρωπίνων αξιών αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα, αρχή την οποία υλοποιεί και στην πράξη με το ποικίλο χορηγικό πρόγραμμά της.
Η τράπεζα Alpha Bank, τιμά τις αξίες της Σχολής Σκύλων-Οδηγών “Λάρα” για προαγωγή της ίσης μεταχείρισης, της υποβοήθησης, της αυτόνομης διαβίωσης και της καθολικής πρόσβασης στα κοινά των συμπολιτών μας με προβλήματα όρασης. Προσφέρει με την γενναιόδωρη χορηγία της, επιπλέον της αναγνώρισης του έργου της Σχολής Σκύλων-Οδηγών “Λάρα”, μία σημαντική βοήθεια στην πραγμάτωση του οράματός της για την προσφορά εντελώς δωρεάν ειδικά εκπαιδευμένων Σκύλων-Οδηγών.

Σας ευχαριστούμε!
λογότυπο Royal Canin Hellas Για την Royal Canin Hellas, πρωταρχικός σκοπός αποτελεί η Υγιεινή Διατροφή μέσω των πλέον ακριβών διατροφικών λύσεων, προσαρμοσμένων στις συγκεκριμένες ανάγκες της γάτας και του σκύλου. Οι αξίες "Ο Σκύλος και η Γάτα στην Πρώτη θέση" και "Γνώση και Σεβασμός" αποτελούν το σύνολο των ηθικών αρχών της εταιρείας, διέποντας την ανάπτυξη κάθε νέας εφεύρεσης. Η “Royal Canin Hellas”, ενισχύει το έργο της Σχολής, προσφέροντας μάλιστα πλήρη υλικοτεχνική και οικονομική υποστήριξη για την εκπαίδευση του πρώτου Εκπαιδευτή Σκύλων Οδηγών Τυφλών για την Ελλάδα, καθώς και έναν Σκύλο-Οδηγό. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις αρχές της Royal Canin Hellas.

Σας ευχαριστούμε!
λογότυπο Σκλαβενίτη H Ελληνική αλυσίδα soupermarket Σκλαβενίτη παρέχει συνεχή οικονομική στήριξη ώστε η Σχολή να συντηρεί την έδρα της!

Σας ευχαριστούμε!

 

Ασημένοι Χορηγοί (αναφέρονται αλφαβητικά)

λογότυπο alphavet Ευχαριστούμε την Alphavet, το κτηνιατρικό διαγνωστικό κέντρο που παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν στους σκύλους - οδηγούς της σχολής "Λάρα"!
λογότυπο Barilla Hellas Ευχαριστούμε την Barilla Hellas Α.Ε., μέλος του Ομίλου Barilla, που αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρεία ζυμαρικών στην Ελλάδα.
λογότυπο eyediathlasis Ευχαριστούμε το Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο "diathlasis" που προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στον ασθενή σε όλο το φάσμα των οφθαλμολογικών παθήσεων.
λογότυπο εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη Ευχαριστούμε τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, που αποτελούν μια σύγχρονη και δυναμική κοινότητα παιδείας, πολιτισμού και αθλητισμού, αναγνωρισμένη σε όλη την Ελλάδα.
λογότυπο ThreeSixty Ευχαριστούμε το μεσιτικό γραφείο ασφαλίσεων ThreeSixty για την οικονομική και υλικοτεχνική υποστήριξη που μας προσφέρει από την ίδρυση της Σχολής!

 

Χορηγοί (αναφέρονται αλφαβητικά)

European Guide-Dog Federation λογότυπο European Guide-Dog Federation
International Guide Dog Federation (IGDF) λογότυπο International Guide Dog Federation
Λογιστικό γραφείο "Κούτας - Κανιαδάκης Ο.Ε." λογιστικό γραφείο Κούτας - Κανιαδάκης ΟΕ
Παντοπωλείο μικρών ζώων "Κροκέτα" Κροκέτα
Εκτροφείο λαμπραντόρ και γκόλντεν ριτρίβερ "M.C. of Palmhill" Labrador Retriever & Golden Retriever Breeders
Opthalmica λογότυπο Opthalmica
Ohhhmydog λογότυπο ohhhmydog
Scuola Nazionale Cani Guida per Ciechi λογότυπο Τοσκάνης
Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Όρασης Ν.Μαγνησίας "ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΤΥΦΛΟΙ" λογότυπο σωματείου Μαγνήτες Τυφλοί
TopHost λογότυπο εταιρείας tophost
Verein für Blindenführhunde und Mobilitätshilfen - VBM λογότυπο σχολής Verein für Blindenführhunde und Mobilitätshilfen
Virbac Hellas λογότυπο εταιρείας Virbac

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε όλους τους επώνυμους και ανώνυμους που με τη συμμετοχή και την ανιδιοτελή εργασία τους, συνέβαλαν στη δημιουργία και συνεχίζουν να συμβάλουν στις δραστηριότητες της Σχολής. Για την πραγματοποίηση του ονείρου μας βοήθησαν και βοηθούν αρκετοί φίλοι, τους οποίους θα θέλαμε να αναφέρουμε (αλφαβητικά):

  • την κα Αρκουλάκη Άννα, γραφίστρια, με την πολύτιμη βοήθεια της οποίας δημιουργήθηκε το λογότυπο της Σχολή μας,
  • την κα Έντερ Αγγέλικα, η συμβολή της οποίας είναι πάντα κρίσιμη στη διεπεραίωση διεργασιών της αερομεταφοράς ενός Σκύλου-Οδηγού,
  • τον κο Επιτροπάκη Πάρη, από την Aegean Airlines, που μας βοήθησε αποτελεσματικά για την αερομεταφορά του εκπαιδευόμενου σκύλου-οδηγού Μάριο,
  • την κα Ζάρκου Ελένη, δικηγόρο, η οποία με τις πολύτιμες υπηρεσίες της έδωσε νομική υπόσταση και συνεχίζει να δίνει νομικώς "σάρκα και οστά" στη Σχολή μας,
  • την κα Μπασδέκη Χάρη, η οποία συνέβαλε με το δημιουργικό της οίστρο στη σχεδίαση του συγκεκριμένου ιστοχώρου,
  • τον κο Hansjorg Adler, εκπαιδευτή κινητικότητας και προσανατολισμού με σκύλο-οδηγό, μάνατζερ της σχολής VBM και κριτή της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκύλων-Οδηγών. Για την υποστήριξη του στην ίδρυση Ελληνικής σχολής βάσει των αναγνωρισμένων προτύπων της Διεθνούς Ομοσπονδίας,
  • τους ανθρώπους του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος“, της εταιρείας “Royal Canin Hellas”, της τράπεζας “Alpha Bank” και των Σούπερ Μάρκετ “Σκλαβενίτης“ που επιπλέον των χορηγιών των οργανισμών τους μας υποστηρίζουν και μας βοηθούν σε κάθε μας βήμα.
  • τους εθελοντές της Σχολής “Λάρα“ που την έχουν κάνει τη δική τους Σχολή
  • και πολλούς άλλους που συνδράμουν με διάφορους τρόπους το έργο της Σχολής!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Κο Φιξ Κάρολο, η συνεχιζόμενη συνδρομή και αφοσίωση του οποίου αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την υλοποίηση του σχεδιασμού όλων των δραστηριοτήτων της Σχολής.

Μπορείτε να βοηθείσετε

Σε περίπτωση που θα θέλατε να συνδράμετε στην προσπάθειά μας, μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τις για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε.