Συνεργάτες - Χορηγοί

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές, τους συνεργάτες και τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρουν! Πατήστε πάνω στα λογότυπα των χορηγών για να μεταβείτε στην ιστοσελίδα τους.

Χορηγοί

λογότυπο τράπεπας Alpha Bank Για την τράπεζα Alpha Bank, ο άνθρωπος και ο σεβασμός των ανθρωπίνων αξιών αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα, αρχή την οποία υλοποιεί και στην πράξη με το ποικίλο χορηγικό πρόγραμμά της.
Η τράπεζα Alpha Bank, τιμά τις αξίες της Σχολής Σκύλων-Οδηγών “Λάρα” για προαγωγή της ίσης μεταχείρισης, της υποβοήθησης, της αυτόνομης διαβίωσης και της καθολικής πρόσβασης στα κοινά των συμπολιτών μας με προβλήματα όρασης. Προσφέρει με την γενναιόδωρη χορηγία της, επιπλέον της αναγνώρισης του έργου της Σχολής Σκύλων-Οδηγών “Λάρα”, μία σημαντική βοήθεια στην πραγμάτωση του οράματός της για την προσφορά εντελώς δωρεάν ειδικά εκπαιδευμένων Σκύλων-Οδηγών.

Σας ευχαριστούμε!
λογότυπο alphavet Ευχαριστούμε την Alphavet, το κτηνιατρικό διαγνωστικό κέντρο που παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν στους σκύλους - οδηγούς της σχολής "Λάρα"!
λογότυπο the Angel Ευχαριστούμε τo the Angel, Ελληνική εταιρεία στο Ηράκλειο Κρήτης που φτιάχνει χειροποίητα είδη για παιδιά κάθε ηλικίας.
λογότυπο ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Το Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος" (www.SNF.org) είναι διεθνής κοινωφελής οργανισμός, που πραγματοποιεί δωρεές στους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού, της παιδείας, της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας. Οι δραστηριότητες του Ιδρύματος έχουν οικουμενικό χαρακτήρα, με έμφαση στην υποστήριξη δράσεων ελληνικού ενδιαφέροντος. Το Ίδρυμα ενισχύει με δωρεές οργανισμούς που επιδεικνύουν αποτελεσματική διοίκηση και σωστή διαχείριση και, συγχρόνως, διαθέτουν τη δυναμική να επιφέρουν αισθητές και διαχρονικές τομές στον χώρο τους. Ενθαρρύνουμε την συνεργασία των δωρεοδόχων του Ιδρύματος και παρακολουθούμε από κοινού την εξέλιξή τους. Το Ίδρυμα, επίσης, στηρίζει ενεργά προγράμματα που συμβάλλουν στην σύμπραξη φορέων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ως αποτελεσματικά μέσα υποστήριξης του κοινού καλού.

Σας ευχαριστούμε!

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: σχετική ανάρτηση δωρεάς

λογότυπο Hill's Για την Hill's, πρωταρχικός σκοπός αποτελεί η Υγιεινή Διατροφή μέσω των πλέον ακριβών διατροφικών λύσεων, προσαρμοσμένων στις συγκεκριμένες ανάγκες της γάτας και του σκύλου. Οι αξίες "Ο Σκύλος και η Γάτα στην Πρώτη θέση" και "Γνώση και Σεβασμός" αποτελούν το σύνολο των ηθικών αρχών της εταιρείας, διέποντας την ανάπτυξη κάθε νέας εφεύρεσης. Η Hill's, ενισχύει το έργο της Σχολής, προσφέροντας μάλιστα πλήρη υλικοτεχνική και οικονομική υποστήριξη στην Σχολή μας. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις αρχές της Hill's Hellas.

Σας ευχαριστούμε!
λογότυπο Σκλαβενίτη H Ελληνική αλυσίδα supermarket Σκλαβενίτη παρέχει συνεχή οικονομική στήριξη ώστε η Σχολή να συντηρεί την έδρα της!

Σας ευχαριστούμε!

 

λογότυπο ThreeSixty Ευχαριστούμε το μεσιτικό γραφείο ασφαλίσεων ThreeSixty για την οικονομική και υλικοτεχνική υποστήριξη που μας προσφέρει από την ίδρυση της Σχολής!
λογότυπο Careforpet Η κλινικη CareforPet, αναλαμβάνει εθελοντικά την κτηνιατρική παρακολούθηση όλων των σκύλων-οδηγών της Σχολής «Λάρα», καθόλο τη διάρκεια της εκπαίδευσης τους.
λογότυπο Uncle Chronis Εθισμένοι συλλέκτες τατουάζ, ξεκίνησαν την πορεία τους ως Uncle Chronis Tattoo & Body Piercing το 2011, υποκινούμενοι από την ανάγκη έκφρασης μέσω των αρχαιοτάτων τεχνικών του body art. Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους έμπειρους και ικανούς, με αγάπη για την τέχνη του tattoo, του body piercing και του modification, οι οποίοι συνιστούν ένα από τα παλαιότερα και ικανότερα crews του χώρου, με εξειδίκευση στα custom σχέδια, freehand, realistic, cover up, doting tattoos, lettering καθώς και σε ιδιαίτερα projects που αφορούν το body piercing και το modification.

 

Συνεργάτες

Συνεργαζόμενο εκτροφείο Angel Driver λογότυπο Angel Driver
European Guide-Dog Federation λογότυπο European Guide-Dog Federation
International Guide Dog Federation (IGDF) λογότυπο International Guide Dog Federation
Λογιστικό γραφείο "Κούτας - Κανιαδάκης Ο.Ε." λογιστικό γραφείο Κούτας - Κανιαδάκης ΟΕ
Ohhhmydog λογότυπο ohhhmydog
ΣΕΓΑΣ λογότυπο ΣΕΓΑΣ
Professional Dog Trainers Institute λογότυπο Professional Dog Institute

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε όλες κι όλους που με την συνεισφορά και ανιδιοτελή εργασία σας συμβάλλετε στο έργο της Σχολής «Λάρα».
Για την πραγματοποίηση του ονείρου μας βοήθησαν και βοηθούν αρκετοί φίλοι και φίλες:
 • Οι Eθελοντές της Σχολής «Λάρα»:

 • Κα Αγγελική Ανδριοπούλου, Εκπαιδεύτρια Κινητικότητας & Προσανατολισμού με Σκύλο-Οδηγό

  Κος Χρήστος Γεωργιόπουλος, Αντιπρόεδρος ΔΣ και Υπεύθυνος Οικονομικών

  Κα Ιωάννα-Μαρία Γκέρτσου, Χειρίστρια Σκύλου-Οδηγού, Υπεύθυνη Σχεδιασμού Επιμορφωτικών Δράσεων, Πρόεδρος ΔΣ

  Κος Thomas Helbig, Puppy Walker

  Κα Πασχαλίνα Καλλέ, Εκπαιδεύτρια Κινητικότητας & Προσανατολισμού με Λευκό Μπαστούνι

  Κα Κατερίνα Καπασούρη, Puppy walker

  Κα Μαρίνα Κυριλοπούλου, Εθελόντρια

  Κα Χριστίνα Κωσταράκου, Υπεύθυνη Eμπορευμάτων & Bazaar

  Κα Δέσποινα Μάλλιαρου, Εθελόντρια

  Κα Βιβή Μαρκάτου, Παιδική Εικονογράφος

  Κος Γιώργος Μαρσέλλος, Χειριστής Σκύλου-Οδηγού

  Κος Giussepe Mattei, Μέλος ΔΣ, Υπεύθυνο για Τεχνικά Θέματα

  Κα Μαρία Πιτταρά, Puppy Walker

  Κος Βασίλης Σουρλάς, Δικηγόρος

  Κα Πέννυ Στούμπου, Puppy Walker, Εκπαιδεύτρια Κινητικότητας & Προσανατολισμού με Λευκό Μπαστούνι, Υπεύθυνη Εκδηλώσεων, Εμπορευμάτων & Bazaar
  και
  Κα Σοφία Τακαβακοπούλου, Εθελόντρια

 • Ευχαριστούμε την Κα Άννα Αρκουλάκη, γραφίστρια, με την πολύτιμη βοήθεια της οποίας δημιουργήθηκε το λογότυπο της Σχολής μας.

 • Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος“, της εταιρείας “Hill's”, της τράπεζας “Alpha Bank” και των Σούπερ Μάρκετ “Σκλαβενίτης“ που επιπλέον των χορηγιών των οργανισμών τους, μας υποστηρίζουν και μας βοηθούν σε κάθε μας βήμα.

 • Μπορείτε να βοηθήσετε

  Σε περίπτωση που θα θέλατε να συνδράμετε στην προσπάθειά μας, μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τις για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε.